top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAdmin

Začal příměstský tábor!

Pondělní ráno. Jak Vám to zní? Jako jeden velký průšvih? S tím my nemůžeme souhlasit. Naše pondělní ráno bylo plné radosti, smíchu, zábavy i sluníčka. V pondělí totiž odstartoval náš příměstský tábor. Dvacet čtyři žáků Základní školy TGM v Borohrádku má skvělou příležitost trávit pět dní ve společnosti zahraničních dobrovolníků, poznávat odlišné kultury a nové kamarády a samozřejmě také účastnit se spousty her, soutěží a workshopů.




První den dopadl nad naše očekávání. Děti okamžitě překonaly jazykovou bariéru, během úvodních her se mezi sebou poznali místní žáci i zahraniční dobrovolníci, po chvíli už řeč nestála, všichni u soutěží perfektně spolupracovali.




Během pondělí si měl možnost každý vyzkoušet Kin-Ball, sport, ve kterém jsou žáci ZŠ TGM Borohrádek mistry republiky, nebo vidět malou ukázku acroyogy v podání borohrádeckých žáků a jejich pana učitele Ondry Sitky. O odpolední zpestření se postarali dobrovolní hasiči z Borohrádku. Připravili si pro nás ukázku hasičských aut nebo také speciálního nářadí, které se nejčastěji využívá. Jednotlivá auta sloužila jako atrakce, několik nadšenců si vyzkoušelo, jaké to je sedět vevnitř nebo dokonce stát na střeše auta.





Bylo to moc fajn, těšíme se na další dny! :-)


Za dobrovolnický tým Dorča Cikánová

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page