top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAdmin

Ohlédnutí za workcampem

Uplynulé dva týdny, které jsme společně strávili, nám daly mnoho. Každý z nás odchází o něco bohatší. Bohatší o nová přátelství, zážitky i o nové dovednosti. Někdo zná nová cizí slovíčka, umí nový sport nebo třeba písničku. Ale hlavně každý z nás zase pro jednou vystoupil ze své komfortní zóny, zkusil, ochutnal a poznal něco úplně jiného, než na co byl doposud zvyklý.


Věříme, že tento projekt byl přínosný nejenom pro nás, ale také pro místní obyvatele i pro všechny, kteří mohli být jakýmkoliv způsobem jeho součástí.


Velké poděkování patří městu Borohrádek v čele s panem starostou Martinem Moravcem za podporu akce a organizaci INEX - Sdružení dobrovolných aktivit za spolupráci při pořádání workcampu.


Dále moc děkujeme všem partnerům akce. Generálnímu partnerovi frimě SECA s.r.o. a hlavním partnerům LAGA Borohrádek s.r.o., Frolíkova káva, Stavitelství Kašpar s.r.o., TRIVOS - truhlářství v.o.s., AVEPO s.r.o. a Hajn - výroba kožené galanterie. Poděkování patří také Čestické hospodě a hasičům Borohrádek za pozvání, Spolku rodičů a přátel školy Borohrádek za trička a BlueLady za dárky pro dobrovolnice.



Rádi bychom poděkovali všem dalším, kteří nám jakýkoliv způsobem pomáhali a podporovali nás. Ať už to bylo zapůjčení peřin nebo jízdních kol pro zahraniční hosty, přinášení českých jídel, pomoc s organizací výstavy, věnování dárků dobrovolníkům ... Největší dík patří za to, že vaší zásluhou panovala v průběhu těchto dvou týdnů přátelská atmosféra a naši hosté zde byli šťastní. Děkujeme moc!





42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page