top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAdmin

Workcamp úspěšně zahájen!

Dnes máme druhý červencový den a s ním také druhý den našeho mezinárodního workcampu. Už od včerejšího odpoledne můžete v Borohrádku potkávat zahraniční dobrovolníky, kteří se rozhodli na své náklady přiletět z různých koutů světa a strávit část léta dobrovolničením právě v našem městečku.


Včerejší den proběhl v duchu seznamování – vzájemné poznání nás všech, seznámení s Českou republikou, Borohrádkem a také místní školou, kde budeme trávit značnou část společného času.


Dnes jsme se již pustili do našich projektů. S radostí pracujeme na jednom z našich cílů, kterým je, jak už určitě víte, výstava fotografií. Proto doufám, že se tam všichni potkáme! Fotky jsou opravdu krásné!


Příprava výstavy je v plném proudu

Také jsme mimo jiné poseděli nad šálkem Frolíkovy kávy v místní pražírně. Kromě výborné ochutnávky jsme měli možnost seznámit se s výrobou kávy a nahlédnout do zákulisí pražírny. Děkujeme firmě Frolíkova Káva za pozvání a podporu celé akce!

Děkujeme za pozvání a výbornou kávu firmě Frolíkova káva

Prozatím má náš tým 10 členů, zbývající dvě členky dorazí dnes v noci a zítra.


Postupně Vám také budeme přinášet dojmy zahraničních hostů. Dnes se s Vámi o své dojmy podělí Anastasia z Ruska a Cerysjane z Taiwanu.


Za dobrovolnický tým Dorča Cikánová


O své dojmy se s námi podělila Cerysjane z Taiwanu...

Ahoj všichni! Jmenuji se Cerysjane a jsem z Taiwanu. Taiwan je velmi přelidněné a hlučné místo, takže všechno tady v Borohrádku je pro mě tak nové! Jasná a modrá obloha, lesy a parky. A lidé jsou velmi přátelští. Zkrátka si to velmi užívám, protože když jsem na Taiwanu, stále spěcháme a jsme pod velkým tlakem, takže Vám závidím Váš životní styl a těším se, že Vás brzy uvidím! :)



Hello everyone! I’m Cerysjane and I’m from Taiwan! Taiwan is a crowded and noisy place so everything here In Borohrádek is so new to me! The clear and blue sky, the forests and parks. And people are really friendly. Simply I really enjoy it because when I’m in Taiwan we are rushing and under a lot of pressure, so I’m envious about your lifestyle and looking forward to see you soon!:)


嗨!我是來自台灣的Cerysjane,很高興能夠來到捷克服務~我很喜歡捷克的天氣、捷克的文化、捷克的自然環境和這間學校,所以我也很期待看到你們~~

Cerysjane přiletěla z dalekého Taiwanu

A také Anastasia z Ruska...

Dobrý den, drazí občané Borohrádku!

Jsem moc ráda na tak nádherném místě! Jsou tu velmi zajímaví a pozitivní lidé a jsem moc ráda, že mohu být mezi Vámi!

Chtěla bych poděkovat dětem za jejich nádherné obrázky, každou volnou chvílí se na ně koukám znovu a vždy objevím zase něco roztomilého. Moc, moc se mi to líbí.

Uvidíme se brzy! Moc se na tento den těším!


Dobry den, dear residents of Borohradek!

I am very glad to be in such an amazing place! There are so interesting and positive people, I am really happy to be among you!

I want to thank children for their wonderful pictures, every free minute I am looking at them one more time and finding something else cute! I like it very-very much!

See you soon! I am looking forward to this day!


Dobry den, жители Бороградека!

Я очень рада находиться в этом замечательном месте! Здесь столько интересных и позитивных людей, я чувствую себя счастливой рядом с вами!

Хочу поблагодарить детей этой школы за потрясающие рисунки, каждую свободную минуту я стараюсь посмотреть их ещё раз и найти что-нибудь милое. Мне очень-очень понравилось!

Скоро увидимся! Я жду этот день

Anastasia k nám dorazila z Ruska


36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page