top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAdmin

Sobota

Tři roky plné dobrodružství, cestování, poznávání dosud neznámého, navazování nových přátelství… Zuzka Bohuslavová a Tomáš Šimek o tom ví své a sobotní večer věnovali tomu, aby se o své zkušenosti a zážitky podělili s širokým publikem na půdě borohrádeckého kina. Tato fajn dvojka si v rámci mezinárodního projektu Svět v Borohrádku připravila cestovatelskou přednášku plnou cenných zkušeností, vtipných historek a krásných fotografií nastiňujících krásy jednotlivých zemí.



Zároveň i dnes pokračovala na Základní škole TGM v Borohrádku výstava fotografií. Těší nás zájem návštěvníků, kladné ohlasy a milá setkání mezi místními občany a zahraničními dobrovolníky. Na základě několika dotazů plánujeme výstavu během příštího týdne pro veřejnost krátce znovu otevřít, detaily ještě upřesníme. Případně se můžeme individuálně domluvit, neváhejte nás kontaktovat. :)




Je krásné, jak na náš tým místní lidé myslí. Ochutnali jsme mnoho výborných buchet, domácí jablka, marmelády, čočkovou polévku… Naši zahraniční hosté si velmi váží pohostinnosti, které se jim dostává.


Členové dobrovolnického týmu si také zahráli přátelské fotbalové utkání proti místním dorostencům, při cestě kolem hospody si s místními zatančili a přátelsky popovídali či společně sledovali utkání mistrovství světa ve fotbale.




Těšíme se na další krásné dny! :)


Za dobrovolnický tým Dorča Cikánová

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page