top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAdmin

Den třetí

A máme za sebou další den! Třetí den, často označován jako den kritický… Nebojím se ale říct, že jsme to zvládli v pohodě. Co v pohodě, zvládli jsme ho výborně! Konečně je náš tým zcela kompletní, dnes se k nám přidala Linh původem z Vietnamu, která žije v USA, a také Karen z Mexika.


Opět jsme se všichni společně podíleli na přípravě výstavy, už se nám to pěkně rýsuje. Díky tomu, že jsme se už vzájemně lépe poznali, fungujeme sehraně jako jeden tým a práce nám jde pěkně od ruky.


Týmová spolupráce nám jde výborně :)

Odvedli jsme už kus práce

Dnes nás také potěšilo několik milých návštěv. S výborným štrůdlem do školy zavítala paní učitelka Ivana Davidová s kamarádkou Olinou Průchovou. Jako poděkování jim Anastasia zahrála a zazpívala českou písničku (mohli jste vidět ve dříve sdíleném videu). Dalším příjemným zpestřením pro nás byly rady ohledně uspořádání fotek od paní učitelky Petry Matějusové a také její báječná bublanina. V neposlední řadě jsme se rádi viděli s Ladou Kadlecovou a jejími dětmi Barunkou a Honzíkem. Všem patří velké díky! Poděkování patří také bývalé žákyni Aničce za pomoc s přípravou výstavy a žákyni naší školy Elišce. Karen z Mexika totiž kvůli problémům na trati přicestovala do Borohrádku jiným spojem a kvůli nefungujícímu telefonu nám nemohla dát vědět. Naštěstí vlakem cestovala také duchapřítomná Eliška, která poznala, že dívka potřebuje pomoc. A tak se k ní vydala, anglicky se zeptala, zda nepotřebuje pomoc a Karen přivedla k nám do školy. Děkujeme, Eliško!


Jedna z dnešních milých návštěv, děkujeme! :)

Sluníčko nás vylákalo na sportovní hřiště zahrát si fotbal s místními dětmi a na také na písák, kde do vody skočili jenom ti odvážnější z nás.

Do vody skočili jen ti nejodvážnější :)


Zítra budeme pokračovat v přípravě výstavy. Již jsme zvládli udělat hodně práce a zítra již začneme upevňovat fotografie na připravené panely. Většina fotografií je již vytisknuta – máte se opravdu na co těšit! :-)


Za dobrovolnický tým Dorča Cikánová


O své dojmy se dnes také podělila Tobey z Hong Kongu.


Ahoj. Dobrý den. Jsem Tobey z Hong Kongu. Je to moje první návštěva České republiky a také je to můj první workcamp. Jsem tak ráda, že jsem tady, v Borohrádku. Je to malé město a líbí se mi tady příroda. Poznávám kamarády z celého světa a mohu mluvit s místními lidmi. Těším se na výstavu fotek a doufám, že přijde hodně lidí! Na viděnou na výstavě!


Hello. Dobry den. I am Tobey from Hong Kong. This is my first time to visit to Czech Republic and this is my first workcamp as well. I am so glad to be here, in Borohradek. It is a small town and I like the nature here. I meet friends from all over the world and have chance to talk to the local people. I am looking forward to the photo exhibition and hope there will be a lot of people to come! See you all there!


你好,我係Tobey,是香港來的,這是我第一次去捷克,這也是我第一次參加義工營,我好開心可以黎到Borohradek, 這是一個小村莊,我完全能夠感受到綠色的生活及大自然。喺度可以同當地人溝通,亦都認識了很多由不同國家來的新朋友,我很期待攝影展覽,希望能夠吸引多些人來看。到時見!


Tobey z Hong Kongu s Ondrou z Borohrádku


25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page