top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAdmin

Další krásný den

Dnešek byl zase super! Byl to den plný práce, zábavy a milých setkáních. Přípravy výstavy vrcholí a některé panely jsou již připravené! Dnes jsme toho opravdu zvládli hodně, ale stále toho máme i spoustu před sebou. Je jedná ráno a někteří z nás stále připravují na počítačích fotky, tudíž dnes jenom stručně…


Chystáme výstavu fotografií

O příjemnou návštěvu se dnes postarala paní učitelka Petra Matějusová, která opět k přípravě výstavy přispěla užitečnými radami. S rozmístěním fotek nám opět pomohla bývalá žákyně Anička Haladová, zpestřením pro nás byla také společnost Lady Kadlecové a malé Barunky. Velmi nás potěšila také návštěva pana starosty Martina Moravce. Děkujeme mu za dárky pro zahraniční členy našeho týmu a samozřejmě za velkou podporu našeho projektu od samého počátku. Děkujeme!

Setkání s panem starostou Martinem Moravcem.

Odměnou po práci pro nás byla projížďka na koni, kterou nám umožnily holky Eliška Bajerová a Adéla Chudobová. Pro náš tým to byl zážitek, velké díky!


Vyzkoušeli jsme si také jízdu na koni.

Spát jdeme unavení po dlouhém dnu, ale s širokým úsměvem na tváři. Máme radost z toho, jak se nám daří přípravy na výstavu, těší nás všechna milá setkání s místními lidmi, perfektně jsme se pobavili třeba trénováním krkolomných jazykolamů v různých jazycích, veselo bylo při procházce ke splavu nebo při večerních hrách.


Náš tým na procházce po Borohrádku


Těšíme se na setkání s Vámi :)

Za dobrovolnický tým Dorča Cikánová


O své dojmy se s námi podělil Jan Artigas z Katalánska.


Ahoj lidé z krásného Borohrádku! Jsem Jan Artigas z Katalánska. Dnes jsme připravili několik panelů a nainstalovali několik obrázků. Připravujeme výstavu fotografií s názvem Svět v Borohrádku. Není vždy jednoduché, aby panely vypadaly dobře, ale opravdu mě to bavilo, protože si vždycky navzájem pomáháme, abychom vše udělali dobře. Zažíváme tu různé věci – dnes jsme například vyzkoušeli jezdit na koni, jíme dobré a zdravé jídlo. Je to skvělé, jsem vděčný a chtěl bych za to poděkovat! :-)


Hello people from beautiful Borohrádek! I am Jan Artigas from CATALUNYA. Today we have built some panels and then upload some pictures. We are preparing a photo exhibition called "The World in Borohradek". It is not always easy for the panels to look good, but I really liked to build the panels because we always help each other to get everything right. We are experiencing great things – for example, we tried horse riding today, we eat good and healthy food. It is great, I am grateful and I would like to thank for it! :-)


Jan z Katalánska s kluky z Borohrádku

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page